Office refurbishment for the Medical Research Council

Brief: Refurbish the existing office space over two floors.

Size: 2000 sq metres

Project value: £1.25M

Scope of works

  • Design
  • CDM
  • Management of Building Control Application & Approvals
  • Project management
  • Decoration
  • Partitioning
  • Floor finishes
  • Intelligent lighting systems
  • Ventilation/heat recovery
  • Voice, power and data
  • Air conditioning
  • Architectural suspended ceilings
  • Hospitality kitchen
  • Fire alarm systems
  • Access control systems
  • Presentation equipment

What they said…

“We had a significant office refurbishment project (£2M+) when the Medical Research Council relocated its head office operation to two new sites in London and Swindon. Procol were our contractor.

“It is rare, in this day and age, to come across an organisation that will go the extra mile for you, but Procol did. It is often in the finishing phase, the last two or three percent of a project, where the commitment to customer satisfaction is tested. What surprised me was their focus on understanding what I needed and making sure that it was completed.

“There is another secret that Procol understood: no surprises. I always knew my cost commitments and the plan.

“Would I use Procol again? Absolutely and we have” (Head of Head-Office Management)

2017-08-15T09:04:00+00:00 6 August 2015|Categories: Recent projects|