Brief: To update an existing space with a full refurbishment, in order to provide a welcoming and adaptable restaurant area to be used for rest breaks and informal meetings.

Project value: £92K

Scope of works

  • Design
  • 3D artist impressions (outsourced)
  • 3D artist impressions
  • Relocatable screens
  • Project management
  • Digital wall coverings
  • Decoration
  • Furniture
  • Serving hatch and tray storage
  • Construction of new bulkhead to house new vending machines and microwaves
  • Ceiling
  • Lighting
  • Flooring
  • Window and division screen manifestation

What they said…

“Wow and wow, you have turned our boring canteen into a delightful place to meet and chat. The colours are so vibrant and the whole project was completed efficiently and on time. Your design team worked with us closely and gave us more than we could have asked for. Thank you so much.”